هات داگ به روایت پنیر زیره
اهل هر راهی که باشی ، اهل
هر مکتب و مرامی که باشی ، در یک راه با دیگران اشتراک داری ؛ راه بدن ...
بدن هم غذا می خواهد و در خوشبینانه ترین حالت برای روزی یک وعده هم که شده
باید هم کشید و رفت توی آشپزخانه ... حالا تا این جاش که جبر شکم است و جز
این چاره ای نیست ...ولی از این جا به بعد کار کار تخیل و خلاقیت است ...
اصلا بگذارید همین جا جمله ای را پایه قرار دهیم و بعد پیرامون همین بگردیم
: کسی که آشپزی نکند و در کارش تخیل نداشته باشد معنای خلاقیت و آفرینش را
نمی داند ( هر چند که می شود بیش تر روی این جمله کار کرد اما فعلا بدک
نیست ) آشپز خانه مرکز خلاقیت یک خانه است ...
بگذریم از غذاهایی که مثل قورمه سبزی و قیمه و ... متدی ازلی و ابدی دارند و
اندک تغییری درطعم و مزه ی آن ها پیشاپیش شکست خورده است اما در دیگر
موارد که کم نیستند جا برای کار زیاد است و عرصه باز ... برای خلق کردن
روایتی نو از طعم های تکراری یکی دوتا شکم گرسنه لازم است و اندکی دل خوش و
حال و حوصله و یک ریزه ذوق و تخیل ... بقیه اش درست می شود ، قول می دهم
من ... اما اصل مطلب ؛ این که سوسیس و کالباس بد است
به کنار ... آشنایی از روستایش برای من نان آورده ... نان گندم خالص این
چند روزه که از آن می خورم حاضر نیستم با دنیایی عوضش کنم ..اما این گذری
است ... کم پیش می آید ... زندگی بعضی وقت ها جوری پیش می رود که برای پر
کردن این انبان( به قول قدما که البته من با این اصطلاح موافق نیستم) چاره
ای نداریم که چند روز پی در پی به همین جور خوراکی ها ، از نیمرو گرفته تا
سوسیس و کالباس پناه ببریم ... گاهی هم دوره ی این پناه بردن ها آن قدر طول
می کشد که خودمان هم از مزه ی یک نواخت آن ها تبدیل به سوسیس و کالباس می
شویم ... من در یکی ازآخرین پناه بردن هایم ! به سوسیس از سر عجز تکانی به خودم دادم و نتیجه ی تکان این شد که می آید ؛ مواد لازم : هات داگ یا کوتل ( گوشت ومرغش فرق نمی کند ) پنیر زیره چیپس سس خردل نان باگت یا تافتون! گوجه و خیار شور کوکتل یا هات داگ را ترجیحا کباب کنید . درون
نان باگت را به طور کامل با پنیر زیره بپوشانید و لایه ای از سس خردل روی
پنیر بکشید . چیپس خرد شده را بریزید روی این ها ... و بعد سوسیس را
بگذارید وسط نان ... گوجه و خیار شور هم هر کس هر چه قدر خواست اضافه کند
... لم خوردن این غذا این است که سوسیس باید داغ
داغ باشد آن قدر که یک کم دهان را بسوزاند ... به عنوان نوشیدنی هم یک
لیوان بزرگ پپسی با با تکه های یخ قلنبه را پیش نهاد می کنم ... گرسنگان محترم، نوش جان... بخورید که این فرمول معجزه می کند ...